I eftermiddag satt två av barnen i badtunnan och lekte, och jag gick ut och pratade med dom. När jag skulle gå in igen så vänder jag mig om och säger: - "När ni har badat färdigt kan ni gå in i duschen direkt, för ni vet idag är det söndag och då måste ni bli rena".
 
Men hur lät inte det då? Som om dom går skitiga alla andra dagar, eller vad? :) Nej, men hos oss "byter vi barn" på måndagar (dvs våra barn åker till de andra föräldrarna). Detta har gjort att det alltid känts lite extra viktigt att duscha av dom, så man inte skickar iväg skitiga ungar. Samtidigt är det väl skönt för kidsen att komma nyduschade till skolan på måndag morgon. Lite "ny vecka - ny doft"...haha... nej, så illa är det inte riktigt.
 
Summerar dagen och känner mig ganska nöjd. Jag hann aldrig hoppa i badtunnan och softa men fyra tvättmaskiner hann jag med. (24 omaka strumpor var det, så jag hade inte helt rätt, men väldigt nära). Barnen är rena. Kläder, väskor, gympapåsar och allt som hör till det är packat inför morgondagen. 
 
Hela familjen är mätta och belåtna. Då det blev lite knas med middagstiden idag (åt väl typ halv åtta), så fick de små barnen välja om dom ville ha "middag" eller "kvällsmat". Dom valde risgrynsgröt.
 
Stora killen, sambon och jag åt kyckling, hasselbackspotatis och kantrarellsås.... mmmm grymt gott var det!! Sambon hade lagat och jag intygade jag skulle minsann betalat 119 kr för det på restaurang. Han blev stolt och glad. -119 kr? Så pass, å vad glad jag blir!! ;)
 
 
 
Efter maten kröp ungarna upp i soffan och kollade på en film innan det var läggdags. Eftersom det är söndag och man har lite molande ångest över att "nu kommer man inte att träffa barnen på en vecka", passade jag på att smyga in till dom och skämma bort dom med lite "söndags-gotte".
 
 
En timme i badtunnan han vi faktiskt med oxå efter barnen hade somnat. Finns inget som ger bättre nattsömn än en stund i badtunnan, men först en film, som jag lär se sådär fem-tio minuter på innan mina bruna ögon drar ner rullgardinen.
 
Sov sött!! // Bambam