Äntligen fredag!! Det är något himla speciellt med fredagar, när man vet att man har en hel helg framför sig till sitt förfogande, då man kan göra vad man vill. Umgås med familjen. Man kan sova till 12 på förmiddagen om man vill (fast inte med min sambo, han vaknar oftast innan sju och alltid innan åtta och är rastlös och väcker mig med, men annars så skulle man kunna sova). 
 
I kväll var det min tur att vara "fredagsfrasse" och därmed min uppgift att ta en hel del beslut gällande dagen. Mitt första beslut blev att vi skulle ha lite go-fika när alla var hemkomna från skolan och jobb.
 
 
Det blev wienerbröd och glass. Köpte en glass med smakerna banan, choklad och apelsin. Den var himlade god måste jag säga. Efter fikat blev det tid för "fri lek" som ungarna skulle ha kallat det. Barnen bänkade sig framför tv:n och kollade på Violetta (det viktigaste programmet i världen om ni frågar dom), medan älsklingen och jag tog en liten avkopplande spel-stund. Han vid ps3:an och jag vid datorn. 
 
Lite senare åkte vi på en shoppingtur och för att skjutsa stora grabben och hans kompis till LAN. Det var bara två kvarter, men ändå lite jobbigt att bära datorer och alla grejer dom skulle ha med sig. Efter det åkte vi och hämtade kvällens middag som givetvis var utvald utav mig. 
 
Det blev friterad kyckling med sötsur sås, och nudlar med biff, inköpta på Hot wok i stan. Till ungarna stora glädje stannade vi oxå till vid Burger King och köpte några kycklingvingar åt dom. Då det är deras favoriter.
Jag har alltid varit imponerad av Lovas förmåga att "rensa rent" när hon äter kött på ben. Hon påminner lite om en "grottmänniska" när hon äter kött. I dag vid köksbordet utbrast hon: -Ja, mamma du har i alla fall inte fött en vegetarian". :)
 
Fördelen för Lova är ju att när alla andra är "klara" med sina kycklingvingar, så skickar över dom till henne, och hon lyckas hitta en massa kött, som inte "dög" åt dom andra. 
 
Vi tog också en sväng till Hemmakväll när vi var iväg och hyrde en bunta barnfilmer. Jag bestämde att vi tillsammans skulle titta på "Sune på bilsemester". Det var en jättemysig avslutning på kvällen, och självklart var allt gotte som serverades mina favoriter.
 
 
 
Kram o godnatt!! 
 
I mon taggar vi håkky-kväll!! // Bambam