I dag trodde jag på riktigt att jag hade blivit galen. För drygt en vecka sedan, eller lite mer så kände jag att det kliade ganska mycket på benen, men tänkte inte så mycket på det. För varje dag som gått sedan dess har klådan blivit värre och spridit sig så nu kliar det även på armarna och ibland på typ magen, eller sidan av kroppen....
 
Jag har försökt beskriva klådan, men det är svårt att förklara. Ibland känns det som jag har en massa myggbett på hela kroppen och ju mer jag kliar, desto värre blir det. Men det syns precis INGENTING på kroppen. Inga rodnader, inga utslag. Jag har inte känt mig sjuk i övrigt. Ibland känns det som jag har rullat mig i gullfiber.... Det är liksom som det kliar under skinnet.
 
Det spelar ingen roll om jag har tighta kläder, eller löst sittande kläder, det spelar ingen roll om jag sitter stilla eller är ute och går. Jag känner av det mer när jag går och lägger mig i sängen, men det är nog för man blir mer medveten om det då också.
 
Jag har inte använt något nytt shampoo, duschkräm, tvättmedel. Jag har tvättat sängkläderna hemma en extra gång. Jag har inte ätit något "udda" eller käkar ingen hälsokost eller något sånt konstigt.
 
Klockan 9:30 hade jag en tid på Växjöhälsans vc idag. Läkaren tittade på mig och skickade mig in på lab för prover. Dom tog blodprover för att kolla njur- och levervärden osv. Och så fick jag proppa i mig betapred-tabletter och aerius. Sedan fick jag avvakta, för att se om "kliet" försvann.
 
 
Tre sköterskor och en läkare, sprang o frågade mig stupalöst om det slutat klia, men sån tur hade jag ju inte förstås.... Då sa läkaren att jag skulle få en adrenalin-spruta. Fick lägga mig i ett rum och fick en spruta av en sköterska som verkade orolig att jag skulle få hjärtklappning. Jag kände ingenting, och fick ligga och avvakta ytterligare en halvtimme. Sedan kom läkaren in igen och kollade min puls, som var helt normal och frågade hur jag mådde. Mitt svar blev precis som flera gånger tidigare: "-jag mår toppen.... men det kliar fortfarande". Läkaren tittade uppgiven på mig och sa att nu fick jag gå. Han skulle höra av sig om provsvaren.
 
Han hade även skrivit ut allergitabletter som jag ska hämta ut på apoteket och se om det hjälper något. Min förhoppning om detta är dock ganska svag, då ingenting ännu hjälpt. Ja, ja, det var bara att gå hem och se glad ut. 
 
 
Nu är jag i alla fall hemma och jobbar igen, även fast jag känner mig lite trött och "skakig". Känns så himla töntigt att söka för en sån här sak, men det tyckte uppenbarligen varken läkaren eller sköterskorna. Vi får väl se vad dom kommer fram till. *kliar mig på benet*
 
Ha en härlig torsdagskväll // Bambam